Those were the days.....igen

Ja, så var det då åter dags att se tillbaka. Eller framåt eller….? Onsdag idag och jag är kompledig från jobbet. Hade planerat så mycket: laga gräsklipparen (som jag tidigare har bloggat om), gräva upp några buskar som antingen har dött eller står fel, hacka ogräs, dra in el under huset. Men det ser inte ut att bli något gjort alls. Huvudvärk, ont i kroppen och en rinnande näsa sätter stopp för alla mina planer. Men, det gör väl inget. Jag har framtiden för mig även om det mesta av framtiden ligger bakom mig. Jag kan ju sitta vid datorn och blogga.

Och så går jag och nynnar på en gammal Dylan-låt ”Went to see the gypsy”  som är en jäkligt bra låt från hans New Morning LP. En LP som tyvärr inte fått den uppskattning som den borde. Men jag gillar den.

Konstaterar också att det idag endast  är 6 dagar kvar till Bob fyller 70. Där fick jag in det där med att både se tillbaka och framåt i samma blogg. Som jag kan få till det!!

Jag föreslår att ni resten av dagen antingen sjunger  ”Went to see the gypsy” eller lyssnar på länken nedan; Those were the days med Cream. Det är en låt med kräm i, tycker jag.

http://www.youtube.com/watch?v=6NSB-wKYL4w


Sköt om er kamrater! 

 


Kommentarer
Postat av: Nellie

Intressant sida! Det märks att du gillar att blogga!

2011-07-13 @ 00:47:14
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0