Long time ago.....

Det var längesen jag skrev någonting här. Det har hänt mycket sedan sist som jag kunde (borde) kommentera men jag tror att jag skiter i det. Det finns nog av elände i media ändå så det får va.
Lite positivt skulle inte skada eller hur? Jag kunde i kväll konstatera att jag lever i det bästa av länder. Först råkar jag se slutet på "Allsång på Skansen" på TV - ett familjeprogram som ska vara glatt, opolitiskt och slätstruket och så består hela avslutningen av sången "Bögarnas fel". Jag blir så jävla glad. I vilket annat land kan detta hända??? Leve SVT. Och sedan klär man, i Aktuellt, av en Sverigedemokrat in på bara kroppen. Jippiiiiiiiii!!!!
Som om inte detta skulle vara nog så hålls det en hyllningskonsert till Luciano Pavarotti på kanalen Axess. Helt underbart..  Konserten avslutas med ett filmat inslag där Pavarotti sjunger Nessun Dorma:
No one sleeps!
No one sleeps!
Even you, oh princess,
in your cold room,
look at the stars 
that tremble with love
and hope!

Jag kunde naturligtvis istället valt att skriva om USAs budgetkris, attentatet i Norge, min kompis begravning, den dåliga sommaren, nedgången på börsen och om annat elände men det hoppar jag.
Just nu bara njuter jag av "Allsång på Skansen", opera på Axess och en Tuborg Guld.

Det där andra (eländet alltså) måste vara "Bögarnas fel".

Förresten läser jag på text-TV att de som äter vitamintabletter röker mer. Attan att jag inte kan hålla mig ifrån elände, elände. Hur ska det här sluta; jag som inte röker men tar en multivitamin varje dag. Det är inte utan att man får hjärtklappning.

No one sleeps... klockn är nu kvart i ett så jag tror att jag går och knyter mig.
God Natt!!

Kommentarer
Postat av: Gunnar Blommé

Kära gamla kamrat och Järarit! Läste i FIB/K om att vi inte - i ljuset av terrorism i Norge - får glömma USAs mfl:as mord på människor i bl a Afghanistan. Köp det nya numret! Detta hindrade inte att jag med tårar i ögon följde minnescermonin och programmet om Ytöa. Måtte detta vändas till något gott i all sin djävlighet och till att vi tränger högern och dess kusiner högerextremismen tillbaka.

2011-08-21 @ 21:19:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0